zondag 18 november 2012

WEEKEND

We hebben al bijna weer een heerlijk creatief weekend achter de rug! Gisteren heb ik weer is mijn labels,  cadeaupapier en stempels (ik mocht die lenen van een vriendin) gepakt en ben maar is crea geweest!


  deze maakte mijn vriendin


En daarna ben ik weer aan de haak gegaan. Ik ben vlaggetjes aan het maken voor een geweldige slinger kijk voor het patroon hier. En ik haakte een cupcake maar daar later een foto van. En we hebben (mijn moeder en ik) al weer een nieuwe klus. Mijn moeder heeft in opdracht 2 mutsjes 2 sjaaltjes gemaakt ook daar hebben we een foto van. Dat is de oude klus. Ons volgende 'project' is een appeltjes geboorte pakket. Daar zit bijv. een grote appel als muziekdoos in, en een slingertje met appels en een gave mobile ook daar heb ik een paar foto's van. 

zo'n slinger word het

de mutsjes en sjaaltjes

 helaas kon ik het plaatje niet draaien maar dit mobile komt uit de knippie en komt ook in het pakket.

 En net vonden we op haar gave blog een leuk slingertje. Het is heel simpel en het geeft een leuk resultaat!fijne week!!!

10 opmerkingen:

 1. zo zeg jullie zijn echt druk bezig geweest, wat een mooie dingen allemaal ♥
  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk Judith! jullie zijn lekker bezig zo! Leuke slinger ga je maken. Ik heb ook een leuk patroontje van een slinger gevonden. Zal ik je wel eens mailen. Groetjes Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh zo'n ijver! Amai zeg! Erg leuke labeltjes en die slingers met papier én haakwerkjes zijn super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jullie zijn een creatief stel zeg! Leuk hoor! Ik heb me ook meteen aangemeld als volger van je blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En daar ben ik dan. :-) Jullie zijn ook nog maar net begonnen, zie ik. Leuk is dat he, zo'n blog bijhouden. Wat een leuke dingen maken jullie samen en ontzettend leuk dat je dat samen met je moeder doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb je gevonden :). Wat heerlijk om zo bezig te zijn! Leuke dingen heb je al gemaakt. Leuk om samen te kunnen werken en elkaar op die manier te stimuleren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke blog en een lief berichtje had je achter gelaten bij mij! Ik ga je volgen:) Volg je mij ook al?
  Lieve groetjes en een hele fijne dag.

  Ps. mooi en gezellig ingepakt zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dank je voor je lieve opmerking op mijn blog. Er zijn tegenwoordig zo veel leuke blogs, maar er kan er bij mij nog best eentje bij. Vooral zo'n leuke zoals de jouwe. Ik heb me al even aangemeld als volger en ik ben heel benieuwd waar je ons nog meer mee gaat verrassen.

  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bedankt voor je leuke reactie! Oh ik zie zoveel leuke dingen op je blog, ben volger geworden en bij mijn volgende 'blogrondje' onder het genot van een kop thee zal ik later dit weekend even wat beter rondkijken :) Fijn weekend!

  Groetjes, Saskia

  BeantwoordenVerwijderen